Goedkoop vloer leggen in Den Haag

Uw huidige woning een nieuwe sfeer geven of uw nieuwe woning op de ideale manier betreden. Een goedkoop vloer leggen in Den Haag kan al heel wat veranderen in uw huis. Het is niet alleen een mooier design aanbrengen aan uw woning, maar ook hoe het aanvoelt.  

Woont u in Den Haag en wilt u die design en gevoel krijgen zonder al te veel kosten te maken? Haagsevloercenter biedt u genoeg opties om uw vloer te leggen. We hebben allerlei verschillende soorten vloeren, van laminaat tot aan PVC en vinyl. Los van dat we onze kwalitatieve vloersoorten verkopen leggen we ook nog eens de vloer aan om de kwaliteit op de beste manier te leveren. Bekijk onze assortiment voor meer info. 

Onze diensten

Wij bieden voordelige laminaat en wandpanelen aan!

Voor veel klanten zoals overheid, huizen en kantoren
Wandpanelen

Wandpanelen

Bij ons kunt u terecht voor het stofferen van uw tapijt!

Hand Of Flooring On Gray Color Of New Grout Tile On Tile Gray For The Final Step For Flooring

PVC

Bij ons kunt u terecht voor verschillende PVC merken en soorten.

Grouting And Sealing Shower

Tapijt

Bij ons kunt u terecht voor verschillende tapijt merken en soorten.

Male Worker Vacuuming Hardwood Flooring

Vinyl

Bij ons kunt u terecht voor verschillende Vinyl merken en soorten.

Laminate

Laminaat

Bij ons kunt u terecht voor verschillende laminaat merken en soorten.

Floor Tiles Leveling System

Legservice

Wij voorzien u ook van een kwalitatieve legservice.

Goedkoop Laminaat Den Haag 

Denkt u erover na om lang in uw woning te blijven? Dan is een vloer met een lange levensduur een verstandige oplossing. Laminaat biedt dat aan en los van de levensduur is het ook makkelijker te onderhouden. Er is natuurlijk van alles een dure en een goedkope variant. Dit verschilt namelijk met de kwaliteit en materiaal dat erbij is gebruikt. 

Denk hierbij aan verschillende soorten eikenhout, waarbij de een van de ander tot €20 per m2 kan verschillen. Laminaat hoeft niet zo duur te zijn. Zo heb je bij Haagsevloercenter al vanaf €14,95 per m2 uitstekende kwaliteit laminaat. Bekijk snel onze assortiment! We hebben genoeg keuze voor laminaat in Den Haag. Woont u dichtbij Den Haag en zoekt u goedkoop kwalitatief laminaat? Bekijk onze catalogus op onze website en neem contact voor meer informatie. 

Goedkoop PVC Den Haag 

PVC-vloeren zijn wat de duurdere varianten van een laminaatvloer. Het is namelijk zo dat PVC-vloeren van kunststof is gemaakt. Met de technieken en materiaal van nu is het nauwelijks te onderscheiden van echte houten vloeren. De vloeren bieden ook meer voordelen sinds het makkelijker te onderhouden is en nog eens geluiddempende werking hebben. 

Dat verklaart de hogere prijs voor de kwaliteit die geleverd wordt. De populariteit van PVC-vloeren stijgt constant door de designmogelijkheden ervan. PVC-visgraat vloeren nemen de markt over als het ware en door de vraag is het ook vaak duurder. Een goedkope oplossing vinden is daarom vaak het eerste waar mensen naar zoeken. Bekijk hier het assortiment met allerlei verschillende PVC-visgraat vloeren die we aanbieden.

Zoekt u PVC vloeren dat makkelijk te onderhouden zijn en goed bij het interieur kunnen passen? Haagsevloercenter heeft de goedkoopste PVC vloeren en aanlegservice in Den Haag. Wij hebben PVC-vloeren beschikbaar voor maar €31,36 per m2! Ook het aanleggen doen we voor een goedkope prijs. Meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice of ons bezoeken in de winkel. 

Goedkoop vinyl vloeren Den Haag 

Iets wat heel verassend kan overkomen is dat vinyl vloeren gemaakt zijn van PVC. Inderdaad, het is dus van dezelfde kunststof als PVC. Wat een vinyl vloer uiteindelijk een vinyl vloer maakt is het feit dat het uitgerold kan worden als een zeil. Dat klinkt gek maar het wordt wel steeds populairder net als PVC. Vinyl vloeren worden namelijk in rollen geleverd vanaf 2 meter breed en kunnen zo uitgerold worden door heel de kamer. Sinds het ook een hele rol is zijn er geen naden te zien en is het volledig egaal. 

Dit maakt het dus qua design ook veel aantrekkelijker. Als u nog vloerverwarming heeft gaan vinyl vloeren goed samen. Wel oppassen met stoel poten en andere scherpe objecten sinds het makkelijker beschadigd kan worden. Dit is door de zachte bovenlaag van de vloer. Bekijk ons assortiment voor allerlei verschillende vloeren die passen bij uw stijl. 

Woont u in Den Haag en zoekt u dus vinyl vloeren voor uw huis? Bij Haagsevloercenter vindt u allerlei verschillende soorten vinyl vloeren om uit te kiezen. Bekijk onze webshop of bezoek ons in de winkel om jouw vinyl vloer uit te kiezen en te laten leggen. 

Contact voor goedkoop vloer leggen in Den Haag

Zo hebben we dus 3 verschillende vloeren die we goedkoop aan kunnen leggen beschikbaar in Den Haag. Heeft u nog steeds vragen over de beschikbare vloeren of wilt u meer weten over al onze andere diensten. Neem contact met ons op we helpen u graag verder met alle vragen over aanleggen van vloeren. Woont u in Den Haag? Kom gezellig langs onze winkel aan de Weimarstraat 212 2562 HP Den Haag en zo helpen we u nog makkelijker verder.